понедељак, 27. фебруар 2017.

Gotovi kompleti za video nadzor

Kompleti za video nadzor nude potpunu pokrivenost za manje i veće objekte, bilo da su u pitanju kuće sa dvorištem i garažama ili stanovi, odnosno lokali ili veći poslovni objekti.Kompleti dolaze sa određenim brojem kamera u zavisnosti koliko želite zona pokriti i koje rezolucije želite da budu, sa digitalnim video rekorderom (DVR) koji služi skladištenje za sve vaše snimke i hard diskom odgovarajuće veličine u zavisnosti koliko kamera imate i koliko dana želite da imate sačuvan snimak.

Video nadzor stalno snima, a upravo zavisnosti od veličine hard diska, može da ponudi i do nekoliko meseci snimaka na proveru kada vam je to potrebno.

Mnogi kompleti omogućavaju da upravljate i pogledate snimak na pametnom telefonu ili tabletu , tako da uvek možete proveriti vaš poslovni objekat ili kuću kada niste tu.

U svakom kompletu imate tačno navedeno koliko kamera uključeno u komplet i koliko kanala imate još slobodno na snimaču (DVR). Broj kamera je koliko kamere dobijate u kompletu, dok je broj kanala tačan broj kamera koji može biti povezan na DVR.

Na primer. Ako kupite „Komplet video nadzora sa 2 kamere“ znači da ćete dobiti 2 kamere koje su navedene, ali DVR koji je u ponudi ima 4 kanala pa kasnije na isti možete dodati još dve kompatibilne kamere ako budete imali potrebe.

Kapacitet se odnosi na količinu skladištenja koju DVR ima za čuvanje snimaka. Kada je hard disk pun, najstariji zapisi se presnimavaju novim, što znači da vam veći hard disk omogućava da vidite snimke stare nekoliko nedelja do nekoliko meseci.

Uz pomoć savremenih DVR snimača sada možete pratiti vaš video nadzor preko interneta na računarU, telefona ili tableta u realnom vremenu. Potrebno je instalirati odgovarajući program ili aplikaciju i onda možete pristupiti kamerama iz bilo kog dela sveta samo vam je internet potreban.

Izvor: Sve za video nadzor